... الفراخ المشويه من ايدى حاجة تانية أدخلى وأحكمى...
المقادير:فرخة مغسولة ومقطعة 8 قطع
2بصله مبشورة
طماطم مقطعه
فلفل حلقات
بهارات(ملح-فلفل أسود- كارى-زعتر-بهار فراخ - بهارات لحمة)
ثوم مهروس
ليمون حوالى4 ليمونه
زبادى-كاتشب-
مايونيز الطريقة:
حطى الفراخ فى حلة وعليها 3 فصوص توم مهروسين ونصف ملعقة صغيرة كمون
حطيها على نار هاديه وكل ماتنزل سوايل ارميها لحد ماتنشف خالص
بعد كده أغسليها وحطيها فى مصفة تنزل اللى فيها
2-اخلطى الطماطم والفلفل والبهارات والبصل والتوم والزبادى و2 ملعقه كاتشب و2 ملعقة مايونيز والليمون على بعض وقلبيهم كويس
-حطى الفرخه فى التتبيلة دى وسبيها فى
التلاجة أقل حاجة 3 ساعات ويفضل لو باتت
-الخطوه دى
اختيارىأنا بجيب بطاطس وأقطعها صوابع بس سميكة شوية
وبدل ماأحمرها وتشرب زيت بحطها فى قاع الصينية وأحط فوقها الفراخ بتستوى معاها وبتشرب من التتبيلة وبيبقى طعمها تحفه
حطى الفرخه فى الصينيه وغطيها وحطيها على البوتاجاز على نار هادية لحد ماتستوى
تستوى حطيها تحت الشواية لحد ماتتحمر
وقدميها مع مكرونة أو عيش أو أرز
مواضيع ذات صلة:
المقلوبة بالصور من منتدى ست ستاتجمبري بالخلطة بالطريقة المصريةالبط بالفريك والفراخ المحشية رزكبسة سعودية طريقتها بالفيديوكبسة سعودية طريقتها بالفيديواكلات سورية رائعة بالفيديو